Сергій Притула
разом з нашою командою високо оцінили прогрес у розбудові “Центру відновлення людей, які постраждали від війни «ГАРТ»” у Кривому Розі.

Відчуваємо впевненість, адже вкотре переконуємося, що в цьому важливому, масштабному проєкті поруч із нами люди, з якими ми маємо спільні цінності та розуміння, що є істотним в цей непростий для України час.

Після відкриття центру військовослужбовці, ветерани та цивільні матимуть змогу пройти у «ГАРТі» курс комплексної реабілітації: фізичної, психологічної та соціальної.

Якщо ми з вами дивимось в одному напрямку, ви представляєте бізнес, фонд чи іншу організацію, і готові долучитися та допомогти «ГАРТу» – будь ласка, заповніть цю форму.

Якщо ви хочете допомогти Простору відновлення «ГАРТ», але не можете/не готові долучатись масштабно — будемо вдячні за будь-яку підтримку, навіть маленький донат стане корисним в покритті поточних операційних витрат. Наша команда проєктує, будує, навчає спеціалістів з реабілітації, тому будь-який благодійний внесок буде важливим і доречним! Ми залишили посилання, за яким ви можете зробити внесок через Liqpay або за реквізитами.

Якщо ви готові долучитись як волонтер, віддаючи свій час та вміння на розбудову та розвиток «ГАРТу» , як частина команди або ж в іншій ролі — будь ласка, заповніть форму за цим лінком.

Щиро дякуємо, гуртуємось та гартуємось!