Реабілітація людей, долю яких змінила війна – це не про конкуренцію і зиск. Допомога потрібна буде багатьом, і кожна нова ініціатива, що виникає – це благородна справа.

Саме цей тезис став фундаментальним на форумі проєкту “Титани UA”, заснованого головою Дніпропетровської ОДА Сергієм Лисаком. Захід зібрав більш ніж 80 учасників з Криворіжжя.

Психологи, реабілітологи та правники, громадські діячі та волонтери гуманітарних організацій, менеджмент промислових гігантів та амбасадори спортивних клубів, представники всіх 15 громад району та депутати різних рівнів.

Усі вельми різні люди, але їх об’єднує одне – бажання створити умови, які полегшать нашим Захисникам повернення до цивільного соціуму після демобілізації.

Представників Об’єднання Відповідальних Громадян запросили на захід з метою презентації нашого великого проєкту реабілітації – Центру відновлення людей, що постраждали від війни “ГАРТ”. Проєкт представив один із авторів ідеї Тарас Юрченко. У своєму виступі він проінформував про те, на якому етапі знаходиться будівництво, про масштаби і спектр послуг відновлення, що будуть надаватися, про проведені культурні заходи. Оплески підтримки, які пролунали в залі, лише підкреслили, що ми на вірному шляху.

Не забуваємо, що не військові мають адаптуватися до суспільства, а саме суспільство – до потреб військових. Створюємо для цього можливості.

Проєкт “Центр відновлення людей, які постраждали від війни «Гарт»”, фінансується Представництвом Європейського Союзу в Україні