Нарешті можемо оголосити офіційно:
ми придбали будівлю, яку вже найближчим часом почнемо перетворювати на Центр Відновлення військових і цивільних!

Це дуже цікава з архітектурної точки зору споруда, з власним характером, історією і таємницями. У приємному і знаковому для Кривого Рогу місці. І головне — попри те, що будівлі майже 100 років, і вона довго простояла занедбаною — її було побудовано настільки якісно, що всі конструктивні елементи збереглися в більш ніж задовільному стані. А це значить, що ми зможемо її ревіталізувати і перетворити на те, що треба нашому місту, а головне — тисячам героїчних українців, які потребують фізичної, психологічної й соціальної реабілітації!

Роботи буде багато, але ми впевнені, що за допомоги небайдужих криворіжців, а також партнерів зі всього світу — як тих, хто вже з нами, так і тих, хто, впевнені, вже скоро приєднаються до проєкту — ми точно впораємося.

Вже незабаром ми поступово розповімо про людей і організації, які повірили в нашу ідею на стадії, коли повірити в неї було непросто. І не лише повірили, а й довели це справою, пожертвувавши значні гроші на викуп будівлі. А також почнемо презентувати вам подальші кроки й можливості долучатися до проєкту в тій чи іншій ролі.

А поки давайте просто порадіємо. Це важливо в наші буремні часи. І повернемося до роботи — наближати перемогу і створювати передумови для відновлення країни. В усіх сенсах слова «відновлення».