Ніщо не мотивує команду КоЛеСо Кривий Ріг ꥟ Навчально-тренувальний Центр тактичної медицини краще, ніж зворотній зв’язок студентів наших тренінгів.

Представники БО “БТ “Мережа” м. Кривий Ріг” завітали до Центру дружньою командою та поділилися враженнями.

Отже,

Людмила, медсестра:
“Дізналася для себе деякі нові факти. По-перше, у вжитку з’явилися турнікети і бандажі. У часи, коли я здобувала освіту, їх не було. По-друге, цікаво було сприйняти матеріал з точки зору подачі для цивільних осіб без медичної практики”.

Анастасія, волонтерка:
“Оцінюю свої медичні знання на трієчку. Утім, завдяки цьому курсу сподіваюсь якісно піднятися. Ця база знань необхідна, зокрема, у побуті. Тампонади, способи фіксації кінцівок — це все цікаво й актуально”.
Наталя, соціальна працівниця:
“Знайома з першою допомогою з літератури. Одна з причин, чому я сьогодні тут — це можливість виконати практичні вправи: накласти собі та людині поруч турнікет, ставити тампонаду”.
Олександр, волонтер:
“Задоволений широкою програмою. Дізнався нове про те, як перевертати людину зі зламаною шиєю і не нанести пошкоджень. Зацікавили дії у разі, якщо у людини випало око, а також — стосовно випадінь кишківника, внутрішніх органів”.
Олексій, волонтер:
“Такий курс — на часі і хочеться збільшити свої навички. Сподобалося те, що прості речі можуть врятувати. Наприклад, перев’язочний матеріал. Вчасна фіксація руки еластичним бинтом дозволяє виграти час, протягом якого людину можна транспортувати до медичного закладу і врятувати кінцівку”.

Кожен знайшов у курсі щось для себе. Це можете зробити і ви.

Як долучитися до тренінгів?
Для груп цивільних: заповнити форму за лінком у першому коментарі, обравши зручну дату
Для груп військових, громадських організацій та бізнесу: зв’язатися напряму з координатором Центру Денисом Дубовим за телефоном 0977162801