Проаналізувавши анкети таєхмних агенток, ми попередньо змогли виокремити найбільш болючі питання, з якими жінки стикаються у пологвих будинках нашого міста сьогодні.

Гостро стоїть проблема партнерських пологів, для заборони яких ми поки не знайшли жодної законної підстави.

Так і не вирішеним на сьогодні залишається питання захисту жінки від акушерського насилля: видавлювання дитини, виймання за допомогою щипців.

Найбільш некомфортним виявилося відділення патології в пологовому №1 на площі Визволення.

Два перших питання потребують ретельного вивчення і часу. Наші юристи працюють у цьому напрямку. Щоб якомога швидше вирішити питання поліпшення умов у патологічному відділенні, нам необхідні фотодокази! На сьогодні їх обмаль. Уже на підставі інформації, підтвердженої фотографіями, ми можемо звертатися до органів місцевого самоврядування та депутатів.

Палата у патологічному відділенні пологового будинку №1 на пл. Визволення.

Якщо ви перебували у відділенні патології або зараз там, якщо ви свідомі медсестра або лікар, яким хочеться працювати в гідних умовах і яким не байдуже до породіль, просимо заповнити анкету таємних агентів чи агенток. Раптом з якихось причин ви не можете цього зробити, надсилайте фото нам у приватні повідомлення, указавши, яке це відділення і номер пологового будинку. Особисті дані не розголошуються.

Пологовий зал у звичайному відділенні пологового будинку №1 на пл. Визволення

Разом з тим ми продовжуємо досліджувати умови в усіх пологових відділеннях і чекаємо від вас інформації та фотодоказів.

Анкета для таємних агенток — тут: https://cutt.ly/qkNJl5g
#КривийРігЗручний