Наш масштабний проєкт «Кривий Ріг — Зручний» (робоча назва — «Комфортне місто своїми руками»), у якому можуть узяти участь усі охочі зробити наше місто комфортним, входить в активну фазу.
Щоб покращити доступність інфраструктури міста, ми вже подали десятки запитів до різних інстанцій. Провели низку опитувань і соціологічних досліджень, які показали незадоволення різними елементами інфраструктури міста. Мешканцям потрібно більше пішохідних зон, не вистачає місць для годування та сповивання дітей, є потреба в додаткових громадських вбиральнях тощо.

З метою об’єднання зусиль для покращення міської інфраструктури, підвищення рівня її доступності, зокрема для маломобільних груп населення , користувачів велосипедів , ОВГ уклало Меморандум про співпрацю у сфері розвитку доступності з громадськими організаціями РУХ БЕЗ МЕЖ, Культурно-громадський центр ШELTER+, «Українська Вело Родина», ГО “Велокривбас”.

Розпочалася робота над розробкою велоконцепції міста і мапи доступності.
З цього моменту інформуватимемо вас детально про всі етапи проєкту. На будь-якому з них кожен зможе долучитися до «Кривий Ріг — Зручний».

Де і як це зробити? У коментарях під постами, в онлайн- або офлайн-зустрічах, про які ми інформуватимемо, давайте поради, пропонуйте свої варіанти вирішення проблем, діліться думками щодо організації міського простору. Усі раціональні конструктивні пропозиції будуть враховані.
Дякуємо тим, хто вже підключився! Лише разом зможемо досягти високих результатів і зробити наше місто ЗРУЧНИМ.