Минулих вихідних за підтримки Об’єднання Відповідальних Громадян відбулось святкування Дня Америки в нашому місті. Ознайомити криворіжців із різноманітною культурою Сполучених Штатів — таку мету поставили перед собою організатори.
«Ми з моєю подругою Саною хотіли запросити наших друзів до Кривого Рогу, — говорить Thomas Choi, головний організатор. — І тоді нам спало на думку: а чому б не поділитися різноманітністю Америки у веселому та комфортному середовищі з іграми й заходами?»
На запрошення Томаса завітали понад десять волонтерів Корпусу Миру, тому окрім розваг гості отримали можливість попрактикувати англійську мову з її носіями. Але й веселощів було вдосталь! Танці, вікторини, караоке, виготовлення браслетів, водний понг, аквагрим, корнхол і багато інших розваг протягом двох днів.
«Дуже сподобались волонтери, — ділиться враженнями учасниця Катя. — Вони були дружніми, і у випадках, коли я не знала, як правильно щось сказати англійською, вони допомагали та підказували».
Наш світ населяють понад 4000 національностей, кожна з яких має унікальну культуру. Тож відкриті й допитливі люди завжди скористаються можливістю познайомитись ближче з іншою країною. А за Об’єднанням Відповідальних Громадян — допомогти їм у цьому.