RED-CITY JAZZ і Об’єднання Відповідальних Громадян поєднують зусилля, щоб подарувати криворіжцям ще більше яскравої живої музики. Першим результатом співпраці стане концерт в ПК ім. Б. Хмельницького 26 грудня о 19:00. Цього вечора любителів джаза радуватимуть “Performance” Big Band з Миколаєва і Зразковий дитячий джазовий оркестр Криворізької міської музичної школи №10

RED-CITY JAZZ і Об'єднання Відповідальних Громадян поєднують зусилля“Performance” Big Band (Біг-бенд Миколаївського вищого державного музичного училища п/к Володимира Алексєєва) – професійний молодіжний джазовий оркестр, заснований у 2011 році. За свою недовгу історію “Performance” Big Band встиг набути слави одного з найяскравіших джазових орекстрів країни, що швидко і успішно розвивається. Біг-бенд виступав на багатьох фестивалях, брав участь в числених спільних міжнародних проектах, акомпануючи світовим джазовим зіркам з США – Jazzmeya Horn, Allan Harris, Бразилії – Mausha Adnet, Німеччини – Karl Frierson (соліст De-Phazz), Ізраїлю – Jonathan Volchok, Росії – Сергій Манукян та України – Тріо Олександра Муренко та ManSound.

В Кривому Розі “Performance” Big Band і його вокалісти презентують програму “ВЕЛИКИЙ JAZZzz”, де окрім авторської музики будуть представлені джаз-хіти з репертуару Ella FITZGERALD, Bobby McFERRIN, Natalie COLE, Yma SUMAC, Shirley BASSEY, а також джазові аранжування пісень гуртів ОКЕАН ЕЛЬЗИ, DEEP PURPLE, БУМБОКС, КИНО.

Приємний сюрприз – Зразковий дитячий джазовий оркестр Криворізької міської музичної школи №10. Колектив було створено в 1980 році Олександром Гебелем. За роки існування біг-бенду джазову школу пройшли понад 300 учнів. В оркестрі грають діти у віці 8-15 років. В різні роки колектив гастролював у більш ніж 10 країнах світу, а також регулярно брав участь в урядових і президентських заходах. Сьогодні дитячий оркестр продовжує свій розвиток під керівництвом талановитого криворізького музиканта Артема Зінченка, не тільки даруючи чудову музику глядачам, а й виховуючи непересічних музикантів, які з часом стають гордістю не тільки Кривого Рогу, а й всієї нашої держави.

Квитки

Квитки: 50-100 грн.
Продаж в Палаці Культурі ім. Б. Хмельницького (ул. Ватутіна, 33), тел. 401-09-71 або в “АСТ Медиа-центр” (вул. Косиора, 32, 3 поверх), тел 404-00-09.

Партнери проекту

  • Культурно-громадський центр ШELTER+
  • ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг»
  • Пригощає Львівська кав’ярня