Війна триває, і громадяни мають бути готові стати на захист України. Але як щодо початкових навичок, необхідних у разі потрапляння до зони бойових дій?

Хоч ми й мешкаємо у мирному місті, пропонуємо підготуватися заздалегідь.

Цьому присвячені практичні тренінги, що відбуваються у рамках проєкту «Центр готовності цивільних» БО «Благодійний Фонд Сергія Притули/Serhiy Prytula Charity Foundation».

Навчання у Кривому Розі реалізуються у співпраці з ГО «Об’єднання Відповідальних Громадян».

До вашої уваги — два тренінги:
6 жовтня, 16:00 — «Тактична медицина»
Тривалість тренінгу — 3-4 години.
Учасники навчаться базовим прийомам тактичної медицини, правилам та способам використання елементів військової аптечки, роботі з різними видами травм і кровотеч, зокрема із застосуванням тампонад і турнікетів.

7 жовтня, 18:00 — «Основи вогневої підготовки»
Тривалість тренінгу — 2 години.
Присутні дізнаються про види зброї та її будову, прийоми та правила стрільби, основи поводження зі зброєю.

Тренінги складаються з двох частин. Учасники, відібрані для участі, будуть запрошені на другу частину навчання, котра відбудеться 13 жовтня о 16:00 та 14 жовтня о 18:00 відповідно.

Вхід — вільний внесок до БО «Благодійний фонд Сергія Притули».

Просимо врахувати, що лектори залучені до оборони міста та, відповідно, в будь-який момент можуть бути викликані на завдання. Про можливі зміни у даті та часові вам повідомлять наші волонтери.

Задля дотримання заходів безпеки, місце не розголошуємо публічно — його також повідомить відібраним учасникам наш волонтер.
Щоб долучитися, просимо заповнити форму: https://forms.gle/fehTX1CkS84JpNF89 та обрати тренінг, в якому б ви хотіли взяти участь

Чекаємо на вас!