Понад 350 заяв ми подали до Контакт-Центру під час проведення акцій «Люки-падлюки», «Хворі тротуари», «Майданчик виживання», «Хвора крайня права». Завдяки цьому на сьогодні накрили 225 колодязів, відремонтували 8 майданчиків, привели до ладу 12 місць вздовж правої крайньої. Це називається громадський контроль. Його ефективність збільшиться в рази, якщо матиме місце не лише під час акцій.

Якщо ви хочете, щоб результат ставав ще кращим, а місто з кожним днем крок за кроком перетворювалося на більш зручне і комфортне, то пропонуємо вам навчитися самостійно подавати заяви. Запевняємо, що це просто. Вам навіть сподобається. Зробити це може будь-хто.
Anya Yemelyanova: «Акції давно минули, а до нас продовжують звертатися з проханням вирішити ту чи іншу проблему, шлють повідомлення про понівечені тротуари чи зламані дитячі майданчики. Ми пишаємося, що є люди, яким небайдуже і вважаємо за потрібне навчити їх робити це самостійно. За поданою інструкцією легко звернутися до Контакт-Центру. Це чудовий, як показала практика, досить дієвий інструмент е-демократії»

Інструкція з подання заяви до Контакт-Центру м. Кривий Ріг через стаціонарний комп’ютер.
1. Перейдіть за покликанням https://spilkuisia.kr.gov.ua.
2. Зареєструйтеся.
3. Натисніть «Створити заявку».
4. Оберіть категорію проблеми, наприклад, благоустрій.
5. Оберіть підкатегорію. Якщо такої нема, то оберіть «інше». Якщо категорію чи підкатегорію ви визначили не точно, то всеодно вашу заявку приймуть і переадресують куди треба.
6. Вкажіть свою домашню адресу або адресу, де треба вирішити проблему.
7. В графі «Описати проблему» опишіть проблему своїми словами, вкажіть адресу, орієнтири, щоб легко було визначити місце.
8. Обов’язково додайте фото проблеми.
9. Відправте заявку.
10. Відповідь зазвичай надходить упродовж двох тижні залежно від складності питання. Якщо ж упродовж місяця ви не отримали роз’яснення або відповіді, зателефонуйте на номер 1520 , назвіть номер заявки, яку не розглянули у вказаний термін.

Ви можете скористатися мобільним додатком Контакт-Центру м. Кривий Ріг, перейшовши з телефону за покликанням: https://cutt.ly/RQJbNK7, і подати заявку, навіть перебуваючи в транспорті.
Друзі, сміливіше реєструйтеся та подавайте заявки! Робімо Кривий Ріг зручним разом!