Мотивація – те, що робить суворі мілітарні вправи “живими”. Практичні заняття на відкритому повітрі дають вдосталь такої мотивації. Вона всюди, перед очима.

Все просто. Різнотрав’я криворізького степу, запахи пізньої весни, дивовижні краєвиди і приємна тиша – все це споконвіку наше, рідне. Сюди, на щастя, не ступив російський чобіт і від кожного з нас залежить, щоб так все і лишалося.

В такій чудовій атмосфері й з натхненням минули тренінги з тактики для чотирьох груп. Учасники відпрацьовували рух у групі, рух із розгортанням на вогневий контакт, переміщення небезпечною ділянкою.

Важливо, що переміщення у тренувальну зону дозволило вийти за межі “геометрії” вже звичної навчальної зали. Учасники вчилися бачити більше, мислити й діяти креативніше.

Ми не знаємо, скільки ще триватиме велика війна, хто і в якій ролі зустріне її фінал. Але ми точно бачимо мотивацію бути корисними для Батьківщини і стати кращими заради цього. Вона того варта!

Тренінги відбулися в рамках проєкту Центр готовності цивільних. Кривий Ріг за співпраці Об’єднання Відповідальних Громадян та БО Благодійний Фонд Сергія Притули за сприяння начальника групи по роботі з добровольчими формуваннями в/ч А7036 на виконання Закону України «Про основи національного спротиву».