Центр підтримки ВПО «24» передав 28 велосипедів від veliki.ua на запит Нововоронцовської селищної військової адміністрації. Велосипеди призначені насамперед для представників соціальної сфери — медиків, старост, соціальних працівників тощо.

«Інфраструктура Нововоронцовської ОТГ лише відновлюється після окупації та ворожих обстрілів, — коментує кураторка проєкту, активістка велоруху Анна Атаманчук, — Велосипеди дають працівникам можливість бути мобільними і за день допомагати більшій кількості людей, які цього потребують. Інакше вони можуть пересуватися лише пішки».

Дана ініціатива втілюється завдяки співпраці Zeilen van Vrijheid foundation, ГО Сміливі Відновлювати, культурно-громадського центру ШЕLTER+ та Об’єднання Відповідальних Громадян. Дякуємо за допомогу у транспортуванні велосипедів Катерині Лозовенко та Віктору Загребі.

Разом із тим продовжується видача велосипедів для ВПО Кривого Рогу — будь ласка, стежте за оновленнями на сторінці Центру підтримки ВПО «24», аби не пропустити наступний прийом заявок.

Велосипеди для українців жертвують мешканці країн ЄС — коли збирається чергова партія роверів, їх доставляють до України, де місцеві волонтери їх лагодять для подальшої передачі ВПО. Фінансово підтримати транспортування велосипедів з Європи можна за реквізитами:
ГО «Об’єднання Відповідальних Громадян»
UA203052990000026006040403147
Картка 5169330530149878
В описі платежу просимо додати примітку «вело».