Продовжуємо проєкт із надання психологічної допомоги військовим та їхнім родинам. Уже завершився перший цикл групових зустрічей, у яких брали участь дружини, сестри, матері військовослужбовців. Це жінки, які працюють, самостійно ведуть побут, доглядають за дітьми й нерідко старенькими батьками, волонтерять, і все це — на тлі постійної тривоги за близьких.

Під час групової роботи жінки можуть поділитися досвідом, відчути єдність і підтримку, зрозуміти, що ці важкі почуття, які часом неможливо передати словами, переживає чимало людей навколо, і що їм можна давати раду. У ході зустрічей психологиня Євгенія Журавель використовує зокрема метод арт-терапії, який допомагає працювати зі складними переживаннями дбайливо та обережно.

Наразі ми набираємо нову групу, до якої можуть долучитися жінки з сімей військовослужбовців. Зустрічі є безкоштовними, а уся інформація, яка на них обговорюється — цілковито конфіденційною.

Час і місце зустрічей та інші організаційні деталі будуть повідомлені зареєстрованим учасницям у приватному порядку. Аби зареєструватися, будь ласка, заповніть форму за посиланням.

Проєкт втілюється за підтримки The German Marshall Fund of United States.