Ремонт у Центрі підтримки ВПО «24» йде повним ходом, попри велику кількість відвідувачів та відключення чого завгодно. Аби простір був максимально комфортним для всіх, команда Центру звернулася за консультацією до друзів з ГО «РУХ БЕЗ МЕЖ».

Юрій Понькін, голова ГО, оглянув перший поверх будівлі та відзначив зручні широкі двері й відсутність високих порогів, а також порадив, як маркувати скляні двері, аби в людей із порушеннями зору не виникало труднощів. Окрему увагу приділили обладнанню санітарної кімнати — правильному встановленню сантехніки, поручнів. Обговорили й можливість встановлення ліфту в майбутньому, адже коли дійде черга до облаштування другого поверху, постане питання його доступності.

«В організаторів є розуміння, що Центр має бути інклюзивним, доступним для усіх груп населення, в тому числі й маломобільних. Хлопці й дівчата, які там працюють — великі молодці. Вийшов, сповнений оптимізму — будемо співпрацювати й надалі», — поділився пан Юрій.

Дякуємо за підтримку та допомогу! Раді бути в одному човні з «Рухом Без Меж» та Культурно-громадським центром «ШЕLTER+».