Друзі, як і обіцяли, тримаємо на контролі виконання ремонтних робіт на дитячих майданчиках, про які ви нам повідомили під час акції «Майданчик Виживання».

На сьогодні ми маємо 11 відремонтованих майданчиків за такими адресами: Магістральна, 17, площа Визволення, Калнишевського, 4-В, Ракетна, 1, парк Савицього, Кармелюка, 29, б-р Європейський, 27 і 29, Переяславська, 6, Головка, 1, Кропивницького, 101, Едуарда Фукса, 1-А, Світальського, 18 і 20.
Навпроти міськвиконкому в Парку героїв демонтували старий майданчик і встановили новий.
Готують пакет документів для передачі на баланс виконкому Саксаганської райради майданчик на Радієвського, 8, 4.

Райвиконком Саксаганської райради планує взяти на баланс за умови виділення необхідного фінансування на паспортизацію та експертну оцінку обладнання майданчики за такими адресами: мкрн Ювілейний, 5, Космонавтів, 33, що біля «Чебурашки», б-р Вечірній, 3.

Один безгоспний майданчик перенесено й узято на баланс ОСББ «Чарівна-20».

Відремонтований майданчик на Світальського

Відремонтоваий майданчик на СвітальськогоДуже дякуємо за зворотний зв’язок і фото відремонтованого майданчика на Світальського, 18 і 20 Оксані Щербині: «Висловлюємо величезну вдячність Об’єднанню Відповідальних Громадян за проведення акції “Майданчик Виживання” та сприяння ремонту дитячого майданчика».

Відремонтований майданчик на Світальського

Нам дуже важливо, що завдяки акції вдалося не просто привернути увагу до стану дитячих майданчиків, а й відремонтувати їх і запустити процес узяття на баланс.

Майданчик на Світальського до ремонту: