Досвідчені місцеві водії знають про те, де часто трапляються ДТП в нашому місті, завдяки сарафанному радіо. А от немісцеві та початківці такою інформацією не володіють і не мають уявлення, де її отримати. У межах проєкту «Кривий Ріг — Зручний» ми поставили перед собою завдання виявити місця концентрації ДТП в Кривому Розі.

Працюючи в цьому напрямі, ми з’ясували кілька цікавих фактів, про які пересічний мешканець мало що знає.

Місце концентрації ДТП — це чітко визначене поняття в безпеці дорожнього руху.

Такі місця обліковуються.

Цю інформацію за бажання може отримати будь-хто за кілька днів. Але нам довелося зробити не один запит, щоб нарешті з’ясувати найнебезпечніші місця в Кривому Розі.

Отримавши деякі дані, ми простежили цікаву закономірність: місця концентрації ДТП на одній і тій же ділянці після вживання заходів зникають, але через певний час знову з’являються. З чим це пов’язано?
У наступних інформаційних блоках ми розкажемо детальніше про все це, а також про сім місць концентрації ДТП в Кривому Розі за результатами аварій, які сталися у 2020.

Тож поки напишіть у коментарях, де, якщо чули, найчастіше трапляються дорожньо-транспортні пригоди в нашому місті. А потім порівняємо дані з офіційною інформацією. Цікаво, чи будуть вони відрізнятися?