Сьогодні голова Об’єднання Iryna Roick підписала угоду із ПрАТ “Страхова компанiя “САЛАМАНДРА”, згідно якого всі медпрацівники Криворізької інфекційної лікарні №1 і місцевої «Швидкої допомоги», які безпосередньо працюють із хворими, мають можливість отримати безкоштовну страховку. У разі необхідності стаціонарного лікування страховка покриє витрати на лікарські засоби, медичні вироби, діагностичні дослідження на суму до 25 тисяч гривень на кожного застрахованого!

Підписанню угоди передував тиждень важких переговорів з більш ніж 10 страховими компаніями і кілька днів напруженої роботи по остаточному узгодженню деталей з компанією, яка наважилася піти на ризик – масово застрахувати медиків, які на передовій боротьби з коронавірусом. Ми зробили все можливе, щоб всі застраховані медпрацівники були максимально захищені юридично, і щоб на гроші, які ми розраховуємо оперативно зібрати, вони отримали максимально серйозний рівень відшкодування.

Вдячні керівниці криворізького відділення Оксана Кучер і всій компанії за відкритість до благодійних ініціатив, готовність ризикувати і йти на нестандартні кроки і проявлену на ділі соціально відповідальну позицію!

Закликаємо всіх небайдужих криворіжців приєднатися до термінового збору коштів! Деталі – в першому коментарі