Співзасновник КГЦ ШELTER+ Роман Морозов виступив на Форумі молодіжних платформ у Краматорську, організованому ГО «Вільна Хата» за підтримки української ініціативи зміцнення громадської довіри (UCBI II) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Мета заходу, участь у якому взяли активісти, представники молодіжних центрів та громадських організацій, — надати знання для розвитку осередків на місцях та розвивати мережу молодіжних центрів у регіоні й країні.

Темою форуму, який проходить уже втретє і є логічним продовженням двох попередніх, стало «Різноманіття. Лідерство. Єднання».

Під час свого виступу Роман торкнувся питань лідерства, громадського активного служіння і пов’язаних з ними відповідальності, формування певного характеру. Говорили про ініціативність, вплив лідерів на розвиток міста, бачення майбутнього.

Роман поділився досвідом, цінностями та принципами роботи КГЦ ШELTER+. Про свою діяльність говорить так: «Майже завжди працює це однаково – ти просто щиро ділишся тим, у що віриш, що робиш і що вмієш, а людей це надихає. Бо нам усім потрібна віра і натхнення».

Для організаторів форуму ШELTER+ є яскравим прикладом того, як маленька ініціатива кількох молодих людей може вирости в досить масштабну, а головне — довготривалу цілеспрямовану діяльність.