Працюємо задля того, щоб якомога більше громадян могли надати першу домедичну допомогу. Особливо почесно і приємно проводити навчання від Центр готовності цивільних. Кривий Ріг для тих, хто працює з юним поколінням, відповідає за їхнє життя і здоров’я.

Команда педагогів одного із освітніх закладів міста протягом 2 годин старанно засвоювала ази тактичної медицини. Вчителі тренувалися зупиняти кровотечі шляхом накладення турнікету на різні кінцівки собі та ближньому, засвоїли інформацію про тампонування поранень та накладення тиснучих пов’язок.

Окрема роль була відведена практичним запитанням щодо травматичних ситуацій у побуті (переломів, опіків тощо). Велика війна рано чи пізно скінчиться, а необхідність діяти швидко і вірно у випадку травм залишиться.

Дякуємо адміністрації закладу за інтерес до навчань та сприяння в організації заняття, а команді інструкторів – за те, що поділилися досвідом, у тому числі, отриманим в умовах реального бою.

Тренінг відбувся за співпраці Об’єднання Відповідальних Громадян та БО Благодійний Фонд Сергія Притули за сприяння начальника групи по роботі з добровольчими формуваннями в/ч А7036 на виконання Закону України «Про основи національного спротиву».