Спікер Форуму просторових змін, консультант з інтегрованого планування та місцевого розвитку Микола Костриця. Разом із командою йому вдалося трансформувати громадські простори в Житомирі.
«Я не знайомий з усією командою Об’єднання Відповідальних Громадян, але те, що роблять ці люди, мені дуже імпонує. Дуже добре, коли є такі урбаністичні низові ініціативи. Моя позиція така: треба вчитися постійно самому та ділитися знаннями. І тим, що мені вдалося, я завжди готовий ділитися з тими, хто хоче це робити. Щось ми почули, щось ви почуєте нове. В обміні знаннями завжди виникають нові ідеї, нові колаборації, нові проєкти і можлива співпраця. Супер, що така ініціатива є в Кривому Розі. Це означає, що у вас є хороші шанси на зміни, тому що люди — головні змінотворці. ГО ОВГ як раз є такою, яка може крок за кроком змінювати місто на краще».
На фото — Микола Костриця під час екскурсії містом, яку провели для спікерів Форуму просторових змін Денис Дубов і Юлій Морозов. Маршрут: культурно-громадський центр ШELTER+ — футбольне поле «Пенуел» Християнський Футбольний Клуб (колишнього «Гвардійського») — відвали.