1506417_1581698338724521_1883658939330472400_n

9 вересня протитуберкульозний диспансер №2, у відділення, що на вулиці Олейникова 4 А, отримав подарунок від ТОВ “Еталонбудсервіс”. Подарунки бувають різні, а цього дня був надзвичайний та корисний.  Найбільше йому зраділа завідувач відділення мультирезистентних форм туберкульозу, лікар-фтизіатр, Ольга Гурова.

Грошей на придбання каналізаційної системи, яка вже ой як була необхідна, не було. Тому звернулися по допомогу.

Каналізаційні пластикові труби для корпусу привезли член Ради Об’єднання Відповідальних Громадян, директор ТОВ ”Еталонбудсервіс” Олександр Козаченко та його помічник Володимир Козюк.

Тетяна Вірченко, дочка заввіділенням, яка випадково була присутня під час доставки та вивантаженні подарунка, ділиться своїми емоціями:

– Особливо приємно, що не було пафосу. Тихо, скромно, як в одній родині — попросили, відгукнулися, привезли. Радію, що є відповідальні громадяни, здатні розуміти проблеми оточуючих, люди, які дбають не лише про власний добробут, а переймаються і співчувають своїм сусідам. Така масштабна допомога, яку отримав корпус тубдиспансеру на Олейникова, вирішує низку проблем, зокрема дотримання санітарних норм та інфекційного контролю, що є запорукою не розповсюдження туберкульозу в місті. Приємно, що відгукнулися та ще й привезли. Могли би сказати — приїзжайте, забирайте. Мама командувала, а мене заціпило. Труб була сила-силенна, а я навіть не зробила жодного фото…

Олександр Козаченко постійно допомагає лікарням, вважаючи їх чи не найвразливішою галуззю, та своїм прикладом надихає знайомих і близьких на гарні справи. Адже Кривий Ріг  – одна велика сім’я і кожен може бути відповідальним за його стан.