В 1993 році він переїхав до Києва з 180 доларами в кармані. За два роки заснував власну компанію «Промкабель-Електрика», яка сьогодні входить в трійку лідерів в своєму секторі ринку України. Прискіпливо і чесно вибудовуючи кампанію, Ваче старанно розвиває своїх працівників. Поступово його досвід став затребуваним і іншими компаніями, і на сьогодні Давтян вважається одним з провідних бізнес-тренерів країни.

Я визначився: політика мені поки не цікава, – каже Ваче Давтян, – Тому мій обов’язок підприємця – утримати ситуацію в моїх компаніях, розвивати їх. Також продовжую допомагати країні в усьому, що їй потрібно. І на що мене вистачає. Відновлюю тренерську діяльність. І далі розвиваю соціальний проект – майстер-класи по всій України для підприємців і студентів».

Об’єднання Відповідальних Громадян запросило Ваче до Кривого Рогу, адже вважає, що послання які він несе, є дуже важливими для нашого суспільства в ці непрості часи.

ваче давтян

Отже, 27 травня о 16:30 – 20:00 в Культурно-громадському центрі ШELTER+ (вул. Армавірська, 28, р-н 44-го квартала) відбудеться майстер-клас для підприємців. ТЕМА: Криза – загроза чи можливість? Як стати лідером у нових умовах. На дуже практичному і динамічному заході йтиметься про таке:

  • Енергія лідера – як зарядити себе та команду
  • Фокус на головному – за що платить клієнт
  • Як досягати цілей: що працює на практиці

Коштує – 50 грн. (добровільна пожертва на благодійні проекти центру)

28 травня о 10:00 – 13:30 Ваче Давтян зустрічатиметься з криворізькими студентами і говоритиме на ТЕМУ “Вбити дракона і створити нову країну”. Зокрема, він торкатиметься таких питань.

  • Країна після майдану: молодь як основна сила змін;
  • Енергія і сила волі на шляху досягнення шляхетних цілей;
  • Хочеш змінити світ – почни з себе.

Зустріч відбудеться в Гуманітарному корпусі педагогічного університету (вул. Дімітрова, 79А). Вхід для студентів всіх криворізьких навчальних закладів вільний!

Серія виступів Ваче Давтяна стала можливою завдяки підтримки Культурно-громадського центру ШELTER+, компаній “НОВА ПЕРСОНА” і “Віконда”.

Ми чуємо багато схвальних відгуків про Ваче, – розповідає координатор Об’єднання Відповідальних Громадян Юлій Морозов, – як від його колег, бізнес-партнерів, так і від його підлеглих. Він є дійсно небайдужою людиною, справжнім патріотом України, яку вважає другою батьківщиною. Його бізнес побудований за найвищими стандартами, працівники – відкриті, мотивовані і дружні. Дуже важливо що вся його діяльність – соціально орієнтована. Все це робить тренінгову діяльність пана Давтяна 9а оратор він чудовий – динамічний, дотепний і переконливий) дуже практичною, адже говорить він про те, через що проходив і проходить сам.

  • Більш докладна інформація за тел. 067-539-24-86
  • Докладніше про тренінгову діяльність Ваче Давтяна: leaderway.biz