До старту 3 дні, сподіваємось ви вже зареєструвались. Також ще є кілька вільних місць — беріть із собою друзів і членів сімей. (Просимо їх зареєструвати/сь завчасно. Також можна буде зареєструватись вже по місцю, але попереджаємо — може не вистачити подарунків.)

Ми розповідали, що цікавого на фестивалі очікує на учасників. Сьогодні хочемо презентувати додатково три активності.
1. Презентація Школи Змінотворців
Бажаєш бути волонтером? Шукаєш однодумців? Хочеш втілити свій суспільно корисний проєкт? Не вистачає практичних знань?
До вашої уваги — презентація навчального курсу, що занурить в основи побудови громадянського суспільства, та основи знань проєктного менеджменту, волонтерства, командної роботи, лідерства. Також тут ви дізнаєтесь про те, “Як будувати Рідну Хату”

2. «Доторкнись до мрії»
Мета активності допомогти учасникам й учасницям чітко сформулювати свою мрію. Прописати кроки для досягнення і зробити мрію — ціллю, візуалізувати її. Підвищити мотивацію для втілення.
Активність дозволяє через усвідомлення і творчість зняти внутрішню напругу, допомогає людям з’єднатися зі своїми мріями та повірити в їхню можливість.
Рекомендуємо доєднатись, хай ваші мрії борються за вас!:)
3. Третя активність —психологічна гра «96 компліментів»
Разом із фасилітаторкою будемо тренуватись робити компліменти, в першу чергу звертаючись до себе самих і також до людей поруч. Звучить як щось легковажне і просте?
Насправді відверто похвалити (при цьому не лицемірно, не перехвалити), або ж щиро прийняти комплімент (знов таки, прийняти, а не віддатись маніпуляції) для багатьох може бути досить складним. Звідти випливає недооцінка або ж переоцінка, які своєю чергою можуть призводити до психологічної напруги, тривоги, дискомфорту.
Тому будемо вчитись балансу, тренуватись компліментами, налагоджувати контакт з оточенням та проявляти любов до себе.

Коли та де зустрічаємося?
Субота, 20 липня
З 11:00 до 16:00
Район 44-го кварталу
Попередня реєстрація — за посиланням: https://forms.gle/HMrHVqWJ84gXnA579

Підтримуємо одне одного в ці непрості часи.

Фестиваль відбудеться в рамках проєкту “Коло підтримки” за організації Об’єднання Відповідальних Громадян завдяки фінансовій підтримці наших донорів із SILC.