Градусник показує більш ніж 40 градусів за Цельсієм на сонці. Авто рухається запиленою дорогою місцевого значення. В повітрі рашистський дрон-розвідник. Читаємо новину про те, що днями був черговий кривавий обстріл.

Важко. Трохи лячно. Але відчуття нашої команди не порівняти з тим, що пережили мешканці громади за 7 місяців окупації та боїв.

Інтерес від мешканців до наших активностей не знижується від початку проєкту.

Громадяни, як у літах так і зовсім юні, долучаються до заходів групової психологічної підтримки. Вони отримують розвантаження і поліпшують настрій завдяки відвертому спілкуванню, арт-терапії та простим, але корисним іграм й вправам.

Для бажаючих проводимо індивідуальні консультації, це – можливість поговорити про речі,які не хочеться відкривати публіці та проявити емоції, що давно стримувалися.

Активно працює юрист, добірка питань – незмінна: земля, спадщина, компенсація за пошкоджене або зруйноване війною майно.

Дякуємо керівництву громади та адміністраторам Центрів відродження за допомогу в організації зустрічей та теплий прийом. Будемо раді завітати знову.