Вже за 8 днів стартує міні-фест. Наразі триває підготовка, і паралельно із тим ми відкриємо для вас завісу щодо запланованих активностей.

Протягом заходу учасники й учасниці зможуть доєднатися до кількох локацій. Кожна із них дасть змогу реалізувати прихований творчий потенціал, влитися до теплого кола, відпочити й розслабитися фізично та духовно.

Сьогодні ми розповімо про три локації.

Отже,

Психо-тілесна практика
Що це?
Всі ми багато чули це поняття, а тепер настав час її спробувати! Практика родом з Індії, що формувалася тисячоліттями, є ключем до гармонії між вашим тілом та розумом. Ви отримаєте поєднання фізичних вправ та духовного самовдосконалення.
Як це працює?
Ви зможете спробувати різний рівень навантажень, відслідкувати вплив практик на своє тіло та свідомість, познайомитись ближче з активністю. Як відомо, ваші думки керують вашим тілом, натомість, заняття йогою дозволять сконцентруватися саме на власних відчуттях і бажаннях.

Сенсорно-посилена йога
Що це?
Синтез йоги і психології, в якому техніки чудово доповнюють одна одну, і можуть допомогти не тільки позбутися від стресу і розслабитися, але й налагодити зв’язок зі своїм внутрішнім світом.
Як це працює?
Ми вчимося слухати своє тіло та поважати його потреби.
Заняття адаптовані для потреб сучасної людини у вирішенні основних її проблем фізичного і ментального здоров’я і дають відмінний результат в здобуті психо-емоційної рівноваги.

Біосугестивна терапія
Що це?
Поєднання прийомів вербального та невербального навіювання в стані легкого трансу. Все це справляє позитивний і сприятливий вплив на організм людини, за допомогою звуків природи, музики і спеціально розроблених фраз.
Як це працює?
Нам всім приємно відпочивати на природі. Шум дерев, спів птахів мають позитивний вплив на нервову систему. На природі легко видихнути стрес.
В сучасному світі є ряд музичних інструментів, у яких вібрації схожі з вібраціями природи. Такі музичні інструменти використовуються в звукових медитаціях. Ці мелодії розслабляють нервову систему, врівноважують емоції, заспокоюють хаос думок.

Виглядає заманливо, чи не так? Тож мерщій реєструйтеся!

Зробити це можна за лінком: https://forms.gle/HMrHVqWJ84gXnA579
Нагадаємо основні організаційні моменти:
Коли? Субота, 20 липня
Яка тривалість? 11:00 – 16:00
Де? Район 44-го кварталу, точне місце повідомимо після реєстрації

До зустрічі, друзі!

Фестиваль відбудеться в рамках проєкту “Коло підтримки” за організації Об’єднання Відповідальних Громадян завдяки фінансовій підтримці наших донорів із SILC.