Скільки часу треба, щоб стати крутим дизайнером? Відповідь на це запитання не константа: навчання, досвід і різноманіття кейсів у кожного свої. Але тих, хто цим живе, помітно одразу.

З Діаною Бритвіною та Микитою Бендебері представники Об’єднання Відповідальних Громадян познайомилися зовсім випадково. Що впало в око, то це їхні талант і завзятість. Одразу відчувалися свіжість ідей, увага до деталей, пошук та фіксація будь-де оригінальних елементів декору.

Діана й Микита залучені до справи, яка їм до вподоби. Вони дизайнери-декоратори. Уже 5 років вони професійно займаються дизайном комерційної нерухомості. Є досвід роботи в Києві, Львові, Дніпрі, Кривому Розі.

Але в чому ж унікальність? У своїх проєктах Діана та Микита роблять акцент на ручну роботу, використання автентичних матеріалів, предметів і технік. А найголовніше — вони обожнюють історію в архітектурі. Незвичайна забудова, декор, оригінальні вивіски — усе це привертає їхню увагу. Усе це — та старовина, у якій вони шукають натхнення для нових ідей. Діана й Микита прагнуть до того, щоб бізнес, влада і містяни відповідально підходили до експлуатації старого фонду.

«Проблеми архітектурної спадщини» — таким є предмет виступу Микити Бендебері в якості спікера Форуму просторових змін. Глобально? Можливо. Чи впорається Микита й чи буде цікаво? Після кількох місяців спільної роботи впевнено скажемо: так!

Послухати виступ талановитих дизайнерів, подискутувати з ними, оцінити їхній внесок у розроблені пропозиції змін Інгулецького парку, площі Петлякова, а також скверу між вулицями Космонавтів та Івана Авраменка ви можете на Форумі просторових змін.

Долучайтеся до змін у місті!

#КривийРігЗручний