Нещодавно благодійному фонду “Шелтер Плюс”, разом з понад сотнею небайдужих людей, вдалось викупити старий занедбаний стадіон для «Пенуел» Християнський Футбольний Клуб.

На жаль, цей стадіон в дуже поганому стані, і попри шалений ентузіазм та натхнення, команді мрійників, без додаткових вкладень не вдалось привести його хоча б до мінімально необхідного ладу. Найбільшою проблемою, з якою зіштовхнулись — став газон. Адже виховати вправних футболістів на голій землі та бур’янах — задача неможлива.

Провівши ґрунтовні консультації з найкращими агрономами, які вирощували траву на найсерйозніших стадіонах України, вдалось розробити план. Згідно цього плану, за порівняно невеликі гроші, можливо зробити футбольний газон прийнятної якості, що прослужить близько 3 років!

Попри підтримку місцевих фермерів, що допоможуть необхідною технікою по собівартості, в цілому на озеленення потрібно зібрати 50000 гривень.

Важливо розуміти, що виходячи з погодних умов і прогнозів, роботи треба розпочинати прямо зараз.

Якщо ви підтримуєте ідею того, щоб криворізькі діти вчилися футболу і правильним принципам життя, то прямо зараз можете зробити свій невеличкий фінансовий внесок в добру справу.

Дуже чекаємо на ваші перерахування:
Благодійний фонд “Шелтер Плюс”
р/р UA843057500000026004053524704
КФ ПАТ КБ “ПРИВАТБАНК”
МФО 305750
ЄДРПОУ 26003289
(У рядку «Призначення платежу» ОБОВ’ЯЗКОВО вкажіть на стадіон «Пенуела» та від кого П.І.)

– якщо хочете пожертвувати готівку – зв’яжіться з Андрей Трипольский
– якщо ви живете не в Україні і не маєте можливості перевести кошти на рахунок Приватбанку, то зв’яжіться з Олександр Романча (Oleksandr-Olesia Romancha)