Давно мріяли дослідити свій родовід, але не знали, з чого почати? Тоді приходьте цієї суботи до культурно-громадського центру ШELTER+ на лекцію «Сердечна генеалогія: шлях до самопізнання» Левка Квятковського. Захід відбудеться за підтримки Об’єднання Відповідальних Громадян.

Тут ви дізнаєтеся, як життєвий досвід предків впливає на наше сьогодення, як правильно побудувати своє родинне дерево, які нові професії ви опануєте в процесі пізнання свого походження та ще багато цікавих речей.

Лектор Левко Квятковський — генеалог-аматор із шестирічним досвідом вирощування свого родинного дерева. У процесі дослідження разом із класичними методами опанував, а може, й відкрив метод емоційної, теплої, сердечної генеалогії. Метод, що пропагує любов, увагу та турботу до рідних, відновлення родинних традицій і зв’язків, пошуки себе у життєписі своїх предків, усвідомлення їхнього життєвого досвіду. Метод, що презентує генеалогію як цікаву й унікальну пригоду. Своєю метою вважає зацікавлення людей родинною історією і плекання поваги та любові до тих, хто дав нам життя…

Коли? 11 січня, о 15:00.

Де? Культурно-громадський центр ШELTER+ (вул. Армавірська, 28).

Довідка за телефоном 0972093910 (Станіслав Корнієнко)