Нарешті настала ця зворушлива мить, яку з нетерпінням чекали усі учасники й організатори Хелпфесту, що відбувся 28 липня за підтримки Об’єднання Відповідальних Громадян.

22 листопада дитячому центру гематоонкології, який знаходиться у 8 лікарні, передали необхідне обладнання на загальну суму 32 576 грн. Саме стільки грошей зібрали під час Хелпфесту та благодійного аукціону й завдяки окремим благодійним пожертвам.

Друзі, завдяки вам вдалося придбати і передати для маленьких пацієнтів кисневий концентратор, стетоскоп, два пульсоксиметри і три бі-браунівські системи (інфузомати).

Менеджер ОВГ Анна Ємельянова зазначила: «Ми допомогли втілити в життя чудову ініціативу. Придбане обладнання пришвидшить одужання багатьох діток. Також ми допомогли людям, які ініціювали благодійний захід, повірити у свої сили й у те, що все можливо. Для нас це є дуже цінним».

Сповнена емоцій, головна ініціаторка благодійного фестивалю, тренерка із Зумботанців Вікторія Бондарева у своєму відео щиро подякувала кожній людині, яка долучилася до проведення цього заходу, не залишилася байдужою й узяла участь у фестивалі, а також ОВГ за сприяння в реалізації проєкту.

Ми зі свого боку дякуємо Вікторії за неймовірну ініціативу, за її добре і чуйне серце. Дякуємо всім, хто допомагав, підтримував, самовіддано працював, готував, розважав, танцював та активно долучався до локацій.

Також дуже дякуємо нашим партнерам, які безкоштовно надавали свої послуги, товари, щоб ми змогли зібрати необхідні кошти. Дякуємо Першому Криворізькому, Експерт-КР, сайту Кривий Ріг LIFE, Першому Міському, сайту 0564.ua, які активно анонсували та висвітлювали подію.