23 та 24 лютого в нашому місті пройшов відкритий дитячий чемпіонат із тенісу. Змагання відбувались серед трьох вікових категорій: 8–10, 10–12 та 12–14 років. Зареєструвались понад 60 юнаків і дівчат.

На корті тенісного клубу «Золотий кубок» під захоплені вигуки вболівальників-батьків зібрались молоді спортсмени. Схрестивши ракетки, вони з’ясовували, хто з них сильніший у тенісі. Після офіційного відкриття ініціатор турніру — Світлана Сова — провела майстер-клас для початківців. Світлана пограла з кожним охочим, продемонструвала, як відпрацьовувати подачу та прийом, поділилась кількома тенісними секретами, багатьом дала цінні поради й поспілкувалася.

«Я пишаюся тим, що нарешті в нашому місті діти в такій кількості мають змогу брати участь у тенісному чемпіонаті, — зазначила членкиня ради Об’єднання Відповідальних Громадян. — І я буду докладати багато зусиль, щоб у майбутньому ми могли й надалі якомога частіше збиратись на подібних спортивних заходах».

У кожній групі точилася запекла боротьба за перше місце, ніхто з учасників не хотів поступатися. Для всіх це був шанс увійти в історію та стати першим переможцем відкритого чемпіонату Кривого Рогу.

У молодшому заліку в дівчаток перемогу відсвяткувала Тая Буряк, у середній групі перше місце зайняла Аліна Сидченко, а в старшій — Софія Кавіна.

У наймолодшій категорії серед хлопчиків перше місце виборов Платон Гак, у середній золоту медаль завоював Роман Іщенко, у старшій переміг Ель Кадер Ніре.

«Велике спасибі всім організаторам турніру! Дуже приємно, що в нашому місті теніс переходить на новий ступінь розвитку», — поділилась емоціями перед церемонією нагородження мама юного тенісиста. Самі ж учасники побажали, щоб такий чемпіонат відбувся й наступного року.

Об’єднання Відповідальних Громадян — за спортивний розвиток Кривого Рогу, тому й надалі буде підтримувати подібні ініціативи в нашому місті.