Фото з сайту “Нові лідери”

23–24 лютого за підтримки Об’єднання Відповідальних Громадян Світлана Сова організовує відкритий дитячий чемпіонат міста з тенісу в тренажерному залі «Золотий кубок».

Змагатимуться учасники трьох вікових категорій: 8–10, 10–12 та 12–14 років.

Окрім того, Світлана Сова ініціювала проведення безоплатного майстер-класу для дітей, які хочуть спробувати себе в тенісі. Його проведуть тренери і Світлана одразу після офіційного відкриття чемпіонату.

Членкиня Ради ОВГ Світлана Сова  — одна з лідерок криворізької тенісної ліги. Раніше неодноразово проводила дитячі та жіночі турніри, де змагалися й учасники з інших міст України. Сама брала участь у тенісних турнірах Кривого Рогу, Дніпра, Одеси, Києва та за кордоном.

«Займатися тенісом я почала трохи більше 10 років тому, хоча мріяла про це з дитинства. Але оскільки я росла в бідній родині, такої змоги в мене не було. Тому постійно за будь-якої нагоди прагну дати можливість розвиватися в тенісі іншим дітям і жінкам, зробити цей вид спорту доступним для різних верств населення. Я закохана в теніс, для мене, звісно, важливо популяризувати цей вид спорту».

Адреса: вулиця Рилєєва, 4 (район Гданцівки).

Довідка за телефоном 0678389655.

Деталі тут: https://www.facebook.com/events/399988413909983/