Перед початком вистави «Полювання на Снарка» за мотивами поеми Льюїса Керрола режисерка Євгенія Морозова поклала на сцену червону троянду в пам’ять про акторку, яка пішла на небо. Це неочікуване, дещо шокуюче оголошення напрочуд гармонійно і майстерно перекинуло глядача від реальності до світу символів театру абсурду. Сміливість вистави інклюзивного проекту «Краще разом», допрем’єрний показ якої відбувся 20 січня, відзначила Любов Заріцька:

«Ваша вистава вразила не тільки різноманіттям емоцій, чуттєвою грою акторів, а ще наштовхнула на думки про сенс, які переросли в пошук сенсів більш особистих і життєвих. Можливо, полювання на Снарка — то полювання кожного на Сенси. Дуже вдячна за враження, за ваші зусилля, сміливість і беззаперечні таланти».

У чудернацькій мозаїці символів абсурдної вистави поряд крокують зневіра і надія, переплітаються життя і смерть, зло і добро, кохання і самотність, порушуються філософські питання пошуку смислу буття та щастя.

Співзасновник ОВГ Юлій Морозов зазначив, що «Полювання на Снарка» — це якісно новий продукт проекту «Краще разом»: «Проект здійснює глобальні зміни у ставленні до людей з інвалідністю. Стереотипне сприйняття “які вони нещасні, їх треба пожаліти” відходить у минуле. Люди з обмеженими можливостями включаються в процес творчості, а разом з тим у соціальне життя. Разом зі здоровими артистами вони роблять реально якісний продукт, сьогоднішня вистава — тому доказ. Майстерність режисерки Евгенії Морозової — у вмінні знайти місце кожному з його недоліками так, щоб недоліки не відіграли величезну роль, а можливості та сильні сторони було видно якомога краще».

Цього разу на сцену вперше вийшли люди, серед них і виконавці головних ролей, які ніколи раніше не займались театром. Були й ті, зокрема люди з інвалідністю, для яких інклюзивний проект «Краще разом» надав сенсу життя. До 22 років для хлопця з діагнозом ДЦП, Дані, єдиною розвагою були поїздки в тролейбусі та маршрутках. За словами його рідної тітки Галина Мотроненко, проект усе змінив та без перебільшень зробив щасливішим і Даню, і його маму: «“Краще разом” — неймовірна можливість для таких дітей».

Одним з головних оригінальних символів нової вистави став символ Шляху — величезний шмат білого паперу без жодної позначки. На ньому сліпа дівчина Юліана Кундуєва, що виконує роль Долі, вибиває шрифтом Брайля текст, який можна зрозуміти тільки торкнувшись цього шляху. Тільки почавши діяти.