18 червня в КГЦ ШELTER+ відбувся тренінг «Розвиток лідерських якостей», організований Молодіжнм Центром «Освіторіум», молодіжним крилом «Сили Людей», ОВГ, КГЦ ШELTER+. Молодь навчалася за програмою США «Uki leaders».

Досвідом ділився Сергій Кривогуз — керівник Молодіжного Центру «Освіторіум», випускник лідерського курсу Georgetown University, учасник стажування за програмою «Professional Fellows Program».

Шукали відповіді на питання, як стати лідером, як вийти із зони комфорту. Училися виявляти лідерський потенціал, працювати над його подальшим розкриттям. Визначили пріоритетні напрями особистісного та професійного розвитку. Опановували науку підвищення власної ефективності як лідера та члена команди.

Денис Шабанін радо поділився своїми враженнями: «На подібних тренінгах я не вперше, проте щоразу можна знайти для себе щось нове. Цього разу було цікаво попрацювати за методикою, яка привезена із США, подивитись, на які основні якості робляться акценти в американському лідерстві. Напевно, найголовнішим висновком, який можна винести з такого тренінгу, є усвідомлення, чого не вистачає зараз в рідному місті, щоб у майбутньому зробити все для компенсації такої нестачі».