13 квітня Роман Морозов спілкувався із старшокласниками школи №90. Прочитати лекцію «Командна робота та розвиток лідерських якостей» його запросила психолог закладу Ірина Чернобай.

Як зазначив Роман, говорили про те, чому не вчать у школі: про незалежність і взаємозалежність, про розвиток, лідерство, командну роботу, служіння, характер та відповідальність, про майбутнє.

Для громадського діяча надзвичайно важливо давати старшокласникам надію, бачити блиск в їхніх очах: «Навіть у цих катастрофічних умовах — руйнування в суспільстві багатьох моральних основ — треба продовжувати виховувати мільйони дітей, вчити їх великому, доброму й вічному».

Взаємонаповнились позитивними емоціями і лектор, і його слухачі, які отримали багато корисних знань.

Щирі слова подяки висловила Ірина Чернобай: «Дякуємо вам, Романе, що зарядили нас своєю енергією, здатністю працювати з аудиторією і жагою до саморозвитку!!! Ті речі, про які говорили сьогодні, є важливими складовими розбудови громадянського суспільства. Мої лідери у захваті!!!»

Заодно пропагуючи власним прикладом здоровий спосіб життя, Роман дістався пункту призначення велосипедом, здолавши) 40 км маршруту Рокувата — Дружба — 44 квартал.