31 березня запрошуємо до готелю «Аврора» на інтенсив «Не в лайках справа: як просувати бренд в Instagram» від Даші Андрєєвої. Захід проходитиме в рамках проекту Освітня Піч.

Даша — засновниця власного SMM-агентства wishdo (instagram.com/wishdo.agency), що нині має в портфоліо 12 брендів, серед яких дитяче харчування Агуша (instagram.com/agushaua), бутік Concept Bride (instagram.com/conceptbride), українська косметика PeNa (instagram.com/pena.ua) та інші.

Прискорений навчальний курс допоможе розібратись, як просувати бренд за допомогою Інстаграм. Розпочнеться лекція з аудиту та стратегії, далі мова піде про створення контенту, на завершення — співпраця з лідерами думок, робота з негативом в коментарях і налаштуванням таргетування.

Організатори запевняють, що Даша не розповідатиме, як використовувати чорні методи просування і не поділиться сайтами, де купити ботів або як робити масову розсилку в директ. Натомість розкладе по поличках, що і як працює в Інстаграм та як використовувати ці можливості.

Цільова аудиторія інтенсиву — ті, хто просуває бренди, але не отримує результатів, власники брендів, які бажають зрозуміти, чим займаються їхні SMM-спеціалісти, ті, хто ще зовсім нічого не тямить в Інстаграм, але хоче виправити ситуацію.

Дізнаєтесь, кому підходить Інстаграм і які цілі може ставити перед собою бренд, працюючи в цій мережі, хто такі лідери думок і як з ними працювати, чи ефективні конкурси. Також мова йтиме про міфи та реальність алгоритму Інстаграм, розробку стратегії для просування бренда в цій мережі, тексти VS Фото. Експертка навчить, як оформлювати профіль з розумом, дасть покрокову інструкцію з налаштування таргетованої реклами. Просувачка брендів розповість про те, як комунікувати з підписниками і чому не варто писати «Відповіли в директ».

А головне — вам відкриють секрет, де шукати натхнення… і SMMників.

Триватиме навчання з 12:00 до 16:00 з перервою 15 хвилин.

Місце проведення: готель «Аврора», пр-т Металургів, 40.

Вартість за умови оплати до 29 березня — 300 грн, з 29 березня — 400 грн.

Деталі за тел. 097 2093910