До КГЦ ШELTER+ завітали активісти ГО «Творча кузня». Після неформального невимушеного спілкування – у ШELTER+ по-іншому й бути не може), – обговорення спільних проблем і цілей, обміну досвідом представники організації повернулись до свого рідного Вараша, що в Рівненській області, із купою вражень.

Своїми щирими емоціями поділився Сергій Денега:
«Уявіть. Шахти, ГОКи, індустріальне місто, у якому влада не міняється десятиріччями, у якому громадська діяльність нижче плінтуса, патерналізм і перспективи нової «народної республіки».

І тут серед цієї пустоші з’являються вони. Об’єднують активістів, заходять тисячі доларів для викупу занедбаної будівлі дитсадка, який стає центром культурно-громадського руху.

Побудова критого мініфутбольного поля, викуп занедбаного великого міського стадіону, футбольний клуб, про який скоро почує вся Україна.

Масштабний двіж, діти, дорослі, волонтери, кіно, футбол, інклюзія, робота з «важкими» дітьми, англійський клуб, студія звукозапису, gym-зал, дитячий клуб розвитку та розваг.

І це ще не все про родину Морозових з Кривого Рогу і про Культурно-громадський центр ШELTER+ та його команду.

Завдяки фінансовій підтримці «Містки громадської активност» ми – група громадських активістів з Вараша – приїхали в Кривий Ріг і за декілька днів своїми очами побачили та можемо підтвердити: «Так це все можливе в нашій країні!»

Сергій щиро подякував Роману та Юлію Морозовим, Євгенії Морозовій-Поповій, Олександру та Олесі РоманчаСтаніславу Корнієнку за те що знайшли час, надихнули і розказали як!

Співзасновник ШELTER+ Юлій Морозов вірить, що надзвичайно важливо організовувати такі зустрічі й будувати горизонтальні зв’язки між правильними людьми та організаціями по всій Україні.