На концерті «Океану Ельзи» серед тисяч криворізьких глядачів мали можливість насолодитися шоу світового рівня і представники груп підтримки для випускників інтернатів та дитячих будинків, якими опікується Волонтерська платформа “Компас”.

Представники Об’єднання Відповідальних Громадян надали дівчатам і хлопцям квитки в найкращу фан-зону, бо впевнені, що такі події для них дуже важливі. І йдеться не тільки про якісний творчий продукт, а й про відповідальну та патріотичну позицію, яку невимушено й природно доносить на своїх концертах Святослав Вакарчук.

Важливість таких подій підкреслила і координатор «Компаса» Iren Polynskaya: «Потрапити на цей концерт і привести із собою цих дівчат і хлопців, які на такого рівня концертах не були ніколи, – це справжня культурна подія. Гарна музика примушує відчувати любов і щастя! Приємно переживати ці почуття разом».

Діана, якій дісталися заповітні квитки, разом із друзями не приховувала емоцій: «Було дуже круто! ОЕ зарядили нас чудовими емоціями. Дуже дякую за квитки – я вперше в житті потрапила на такий концерт!»