Нещодавно створена громадська ініціатива «Об’єднання відповідальних громадян» у суботу, 15 березня, провела першу велику зустріч у незвичному для Кривого Рогу форматі «Світового кафе». Близько 50 людей поділилися на групи по семеро-восьмеро і включилися в дискусії на актуальні для Кривого Рогу теми: чим наповнена суспільна атмосфера в місті, як вона впливає на ментальність криворіжців і як ми можемо впливати на неї? Кожен учасник мав можливість почути думки інших і поділитися своїми, познайомитися і знайти однодумців.

Саме такий формат організатори – рада засновників «Об’єднання відповідальних громадян» – на сьогоднішній день вважають оптимальним для донесення своїх ідей. Адже Об’єднання прагне на основі спільних цінностей згуртувати відповідальних людей, які готові з альтруїстичних міркувань довгостроково працювати на розвиток криворізької громади.

На презентації «Об’єднання відповідальних громадян» його засновники розповіли, що їх особисто привело до необхідності об’єднання. Тимчасово обраний координатор ініціативи Юлій Морозов запропонував усім охочим долучатися до ініціатив учасників Об’єднання і пропонувати свої ідеї. Це можна зробити в групах у соціальних мережах Facebook: https://www.facebook.com/ovgKR і ВКонтакте: http://vk.com/ovgkr