Вже менш ніж за 4 дні будемо активно проводжати “бабине літо” у теплому дружньому колі людей, які розуміють один одного, як ніхто інший.

Чекаємо на Захисників і Захисниць та готуємо для них цікавинки в рамках програми відновлення у “ГАРТі”.
Зараз саме час відкрити завісу таємничості над програмою.
Отже, в планах:

Стрільба з луків – тут ви зможете поринути у спокійний, майже медитативний стан і сконцентрувати тіло й розум на виконанні дії. Після таких занять зростає впевненість у собі завдяки чіткому ураженню цілей. Активність передбачатиме як відновлювальну, так і, за бажання, змагальну частину.

Мистецтво ножового бою – запрошуємо Воїнів сучасності спробувати себе у мистецтві, якому вже кілька тисяч років! Тут – відпрацювання основних навичок володіння ножем, індивідуальні вправи та спаринги, скіл захисту та атаки, основи безпечного поводження та глибокий історичний екскурс.

Бугуртний спорт – родзинка нашої зустрічі. Отримайте натхнення й пориньте у атмосферу середньовіччя! Це – не лише про спорт, це про плем’я! На лоні природи на вас чекає реконструкція життя наших предків часів лицарства і козаччини. Бугурт – це унікальна комбінація фізичних навантажень, як то бої у лицарських обладунках, із оволодінням різними ремеслами. Тут кожен зможе знайти заняття, до якого лежить душа.

Тренінг “Емоційне розвантаження” – можливість для дружин військовослужбовців позбавитися від стресу та накопиченого негативу. Із цим допоможе комплекс розслаблюючих і розвиваючих практик. Ба більше, взаємодія з чарівною природою Криворіжжя навколо дозволить відчути зв’язок з навколишнім середовищем, що сприятиме відновленню психоемоційного балансу.

Розваги для дітей – найменші учасники й учасниці події не залишаться поза увагою, зможуть корисно провести час і проявити творчий потенціал. Малеча спробує себе у простих і давно нам знайомих творчих майстернях, долучиться до настільних ігор та забав із м’ячем.
Також планується ряд інших активностей, що додадуть драйву та сприятимуть єднанню. І, звісно ж, смаколики та гарячі напої – осінь ще тепла, але піклуватися про себе – важливо.
Нагадаємо ключове:
Зустріч відбудеться в неділю, 27 жовтня
Локація – за містом, деталі публічно не розголошуємо через погіршення безпекової ситуації в регіоні та турботу про наших гостей

Передбачені:
Підвоз – для учасників та учасниць без авто
Можливість дістатися власним транспортом – в телефонній розмові зорієнтуємо, як і куди їхати

Просимо вас вдягатися за погодою і врахувати, що подія відбувається біля води
Лагідно зауважуємо, що наш захід повінстю безалкогольний
Важливо. Ви можете долучити до Кола рідних та близьких. Просимо під час заповнення форми вказати про це у відповідному полі.
Гартуймося! Гуртуймося! Єднаймося!
Проєкт “Простір відновлення людей, які постраждали від війни в Україні «ГАРТ»” фінансується  Представництвом Європейського союзу в Україні