К О Н К У Р С: ГАРТ шукає ідеї і запускає конкурс «Нова форма»

Open Call
Агов митці, мрійники і крафтяри, професіонали, студенти й початківці – запрошуємо взяти участь у конкурсі ідей скульптури «Нова форма» для Простору відновлення «ГАРТ» у Кривому Розі!

Ми переконані, мистецтво зцілює та робить міцнішими зв’язки між людьми. Тому мистецька складова всередині Простору «ГАРТ» відіграватиме важливу роль у комплексному відновленні ветеранів і тих, хто постраждав від війни.

Ми пропонуємо вам подумати над тим, якою могла б бути СКУЛЬПТУРА СИМВОЛ ВІДНОВЛЕННЯ? Форма, як символ відновлення, стійкості, якостей, набутих в боротьбі з труднощами?

Ми шукаємо нові ідеї, концепції, рішення, підходи у створенні скульптури. Вирішуєте ви – чи буде це величезна фігура перед входом у “простір ГАРТ” чи невелика статуетка всередині; буде скульптура абстрактною чи в стилі реалізм. Чи варто обрати за матеріал бронзу, скло чи дерево? Ми заохочуємо вас до продукування нових ідей і сучасних креативних підходів.

Ми не очікуємо, що ви запропонуєте готовий проєкт чи скульптуру. Тим паче, терміни стислі. Для участі в конкурсі буде достатньо ескізу, малюнку, мініатюри, рендеру, анімації, відео яке б концептуально показало якою СКУЛЬПТУРА СИМВОЛ ВІДНОВЛЕННЯ могла б бути.

Топ-3 фіналістів, яких обере Журі конкурсу на основі отриманих балів за Ідею, будуть запрошені на спільну вечерю-спілкування з представником команди Об’єднання Відповідальних Громадян та митцем Ренато Ортісом, а також медійну підтримку на сторінках і сайті об’єднання.

Для участі у конкурсі Учасник або Команда учасників мають подати заявку на участь.

Після подачі заявки, у вас буде час для створення Конкурсної Ідеї.

22 жовтня – 3 листопада
Подання Заявок на участь у Конкурсі. Підтвердження від Організатора

22 жовтня – 10 листопада
Подання Конкурсних Ідей

після 13 листопада
Вибір трьох фіналістів Конкурсу

Тут ви знайдете «Путівник конкурсом для учасників». Радимо з ним ознайомитись, там є багато корисної і важливої інформації.
Дякуємо за творчу сміливість – ви супер !!!!
Проєкт “Простір відновлення людей, які постраждали від війни в Україні «ГАРТ»” фінансується  Представництвом Європейського союзу в Україні