В добру путь!

Як було анонсовано, минулого вікенду стартували тренінги для нових груп Центр готовності цивільних. Кривий Ріг.

Традиційно перші заняття були ознайомчими. Курсанти пізнавали колектив та інструкторів, з якими їм належить працювати наступні кілька тижнів, методику викладання, заглибилися в атмосферу занять та сформували уявлення про те, чи для них все це взагалі.

Як наслідок, учасники й учасниці дуже віддано і дисципліновано влилися в процес. Протягом 3 годин кожна з груп отримала основи знань щодо:
– вогневої підготовки – засвоїли 4 правила безпечного поводження зі зброєю, вчилися стрілецькій стійці та хвату, цілилися, усували перешкоди та тренували влучність;
– тактичної медицини – дізналися про три кольорові зони безпеки й алгоритм дій в кожній із них, особливості зупинки масивних кровотеч на різних ділянках тіла, ознайомилися з будовою турнікету.

Такий початок нам подобається. Дякуємо всім і будемо раді бачити знову! Сподіваємося – спрацюємося !

Тренінги відбулися у співпраці з та БО Благодійний Фонд Сергія Притули за сприяння директора КЗ ДОР «Центр підготовки населення до національного спротиву» Віктора Боняка та начальника групи по роботі з добровольчими формуваннями в/ч А7036 на виконання Закону України «Про основи національного спротиву»