Ловіть новий ілюстрований звіт про роботу Центр готовності цивільних. Кривий Ріг за тиждень.

Програма курсу в Центрі передбачає комплексне оволодіння теоретичними знаннями, застосування їх на практиці під час виконання вправ та постійну зміну локацій для кращого закріплення набутих навичок.

Над чим працювали останнім часом?!
Вогнева підготовка: прицілювання, розгортання на контакт, пересування перебіганням та переповзанням, укриття під час ворожого вогню.

Інженерна підготовка: дізналися про способи окопування на місцевості та про кілька найпоширеніших інженерних споруд.

Тактична медицина: повторили алгоритм огляду пораненого, зупинки масивних кровотеч, перевірки наявності дихання, звільнення ротової порожнини постраждалого від сторонніх предметів, переведення в стійке бічне положення.
Психологічна підготовка: розглянули сторони життя і відносин всередині підрозділу, поняття хоробрості й проявів характеру людини в бойовій обстановці.

Невідомо, що і кому принесе в підсумку велика війна, але готуватися і працювати над собою слід кожному. Така можливість відкриється вже у вікенд 12-13 жовтня, коли беруть старт нові групи курсу. Зареєструватися можна за лінком у коментарях.

Тренінги відбулися у співпраці з БО Благодійний Фонд Сергія Притули за сприяння директора КЗ ДОР «Центр підготовки населення до національного спротиву» Віктора Боняка та начальника групи по роботі з добровольчими формуваннями в/ч А7036 на виконання Закону України «Про основи національного спротиву».