Досить суму й рутини, час відволікатися й творити прекрасне!

Зустрічі в дружньому колі, можливість розвантажитися, згадати навички, надбану у школі чи навіть дитсадочку й повернутися додому із крафтовою річчю для інтер’єру. Все це – про нашу “Гончарню”.

Творчий процес сповнений натхнення. Руки дбайливо розгладжують основу з пластики, вирізають візерунки. Окремо ліплять деталі, що стануть “надбудовою” – посудина для аромапаличок й свічок, численні елементи декору, створені завдяки фантазії учасниць (листячко, дракончики, цілі родини голубів тощо).

Невимушена атмосфера – заслуга пані Інни, що підтримувала будь-які зусилля, радо вітала політ творчості й креативні відхилення від плану, давала дієві поради, як зробити краще.

Дві зустрічі, що відбулися недільного ранку, зібрали загалом майже 30 людей. Було приємно бачити нових людей. Наше “Коло” зростає і це гарний знак – люди налаштовані дбати про себе, цікаво проводити час і шукають для того можливості.

Ви – найкрутіші! Слідкуйте за оновленнями на наших сторінках і ласкаво просимо до нових активностей з підтримки менталочки.

Заходи відбулися в рамках проєкту «Коло Підтримки» за співпраці Doolish Pottery та Об’єднання Відповідальних Громадян