На парковці з’являється авто, брендоване найвідомішим символом Херсонщини – кавунчиками. То завжди є добрим знаком, адже за кермом – цікавий гість.

Днями до нас завітав Андрій Селецький, голова Нововоронцовської селищної військової адміністрації. Із його рук представниця нашої організації Анни Атаманчук отримала подяку за співпрацю від громади.

Це – точно не звичайна грамота, яка припадатиме пилом на полицях. Це – знак тривалої, по-справжньому дружньої й цілеспрямованої кооперації між нами й прифронтовою громадою, засвідчення внеску Об’єднання Відповідальних Громадян в налагодження мирного життя.

Нагадаємо основні віхи співпраці:
– Допомога в евакуації мешканців окупованих сіл ОТГ в 2022-му році
– Розміщення їх на базі Центру підтримки ВПО «24» та видача гуманітарної допомоги (продукти харчування, пакети допомоги для немовлят, засоби гігієни, ліки, велосипеди тощо)
– Розробка плану відродження громади в рамках проєкту у співпраці з Friedrich Naumann Foundation for Freedom Ukraine
– Сприяння у запуску Центрів відродження в 4 населених пунктах ОТГ
– Безкоштовні юридичні, індивідуальні та групові психологічні консультації для кількох сотень мешканців
– Заходи неформальної освіти та заходи спільної дії в громаді
– Робота над відбудовою зруйнованих осель
– Виділення 191 тисячі гривень на розконсервування і запуск старих колодязів задля покращення ситуації з водою після підриву греблі Каховської ГЕС

Цінуємо наше партнерство й віримо, що попереду на нас чекає ще багато цікавих та корисних подій задля налагодження течії життя Нововоронцовської громади.

Квітни, Херсонщино!