Війна — це коли латати діри та стелити соломку доводиться всюди й одразу. Допомоги потребують не лише військові й люди, що безпосередньо постраждали від війни — категорії населення, які й раніше були вразливими, зараз перебувають в особливо скрутному становищі.

Раді, що завдяки західним партнерам ми можемо підтримувати все більше громадян, які цього потребують. Наразі триває плідна співпраця з українським Представництвом HelpAge International — найбільшої у світі благодійної організації, котра допомагає людям похилого віку. В нашому випадку це переважно ВПО, проте є й криворіжці, зокрема з індвалідністю та віком 80+.

В рамках цієї співпраці майже 1000 осіб отримали адресну гуманітарну допомогу, розраховану на 3 місяці, зокрема:

  • підгузки для дорослих;
  • пелюшки поглинаючі;
  • гігієнічні набори для догляду за людьми з особливими медичними потребами;
  • продуктові набори;
  • набори гігієнічних засобів.

Вартість партії сягає майже 5 млн грн, якщо не рахувати витрати на логістику та роботу персоналу. І це лише один із прикладів того, яку насправді потужну підтримку надають нам західні країни.

Тож не варто піддаватися маніпуляціям у мережі. Ми сильні, ми здатні про себе подбати, а з допомогою друзів та партнерів — і поготів. Дякуємо всім, хто бодай мінімально докладає руку до цієї справи.