Курс із самозахисту та особистої безпеки від Центр готовності цивільних. Кривий Ріг набирає обертів. Раді вітати нових учасників й учасниць.

Готовність цивільних – це багатовимірне поняття, що передбачає здатність захистити себе від посягань на життя та здоров’я в місті, яке знаходиться в кількох десятках кілометрів від лінії фронту.

Курсанти виділяють 2 вечори по завершенні робочого дня, щоб навчитися користуватися предметами для захисту, стійці, динаміці дій, найпростішим, але дієвим прийомам зупинки нападу на дальній та ближній дистанціях. А найголовніше – вчаться запобігати таким ситуаціям в зародку.

Не забуваємо, що найкраща – це та, що не відбулася. Підготовлена людина із меншою ймовірністю опиниться у вирі драматичних подій.

Працюємо далі…

Тренінги відбулися у співпраці з БО Благодійний Фонд Сергія Притули за сприяння директора КЗ ДОР «Центр підготовки населення до національного спротиву» Віктора Боняка та начальника групи по роботі з добровольчими формуваннями в/ч А7036 на виконання Закону України «Про основи національного спротиву».