Простір відновлення сповнився милозвучним українським співом завдяки виступу Folk Kolo «Крок» із програмою «Голоси» минулими вихідними. Майже параджанівська атмосфера зустрічала гостей: дівчата й хлопці, вбрані у вишиванки, утворили на сцені пів-коло, під ногами розкидано сіно, різнокобарвні яблука- так, саме яблука:) – підвішені попід стелею, наче парили над головами; на стінах грали тіні з різнокольоровою підсвіткою, а за вікном чутно дощ. Виступ почався зі спокійного, тихого співу і поступово розвинувся до вогняного драйвового фіналу в стилі Дахи Брахи.
Мабуть атмосфера настільки чіпляла, що журналісти одного з криворізьких медіа назвали ГАРТ мистецьким простором. Лячно, але недалеко від істини. Ми переконані, що мистецтво у ГАРТі відіграватиме важливу роль у комплексному відновленні людей, які постраждали від війни.
Втім ГАРТ – це простір передовсім відновлення: фізичного, психологічного, соціального.
І ГАРТ вже працює. Поки ми розбудовуємо головну будівлю, відкрився філіал в районі 44-го кварталу.
То ж нагадуємо і будемо нагадувати далі, якщо ви ветеран_ка або член сім’ї чи цивільна особа, яка постраждала в наслідок війни і проживаєте в Кривому Розі, запрошуємо пройти БЕЗОПЛАТНО відповідні сеанси з відновлення.
Будь ласка, передайте цю інформацію тим, кому вона може бути корисною і необхідною.
Гартуємось, гуртуємось!
___
Традиційно дякуємо Ренато Ортісу і його команді, а також учасникам Folk Kolo «Крок» – ви неймовірні!
___
Проєкт “Простір відновлення людей, які постраждали від війни в Україні «ГАРТ»” фінансується European Union in Ukraine