Ціле – це більше, ніж сума частин. В умовах тривалої війни нам варто об’єднуватися. Синергія людей, їх талантів, особливостей, мрій робить кращим і додає сил кожному.

Все це – про проєкт в співпраці з Німецьким фондом Маршгалла. Протягом 5 місяців наша команда ділилася своїм теплом і знаннями із тими, хто потребує цього найбільше.

Ми надавали психологічну та юридичну підтримку ВПО, жінкам, рідним та близьким військовослужбовців, а також ветеранам війни. Взамін ми отримали більше – розуміння, що життя кількох сотень українців стало у чомусь кращим, а також безцінний досвід.

За строк проєкту відбулися:
120 годин індивідуальних юридичних консультацій
110 годин індивідуальної психологічної підтримки
3 едукаційні заходи, де учасники вчилися розуміти себе
2 арт-майстерні, що поєднали відпочинок та створення власноруч справді чарівних речей

2 психологічні гри, що сприяли відкритості учасників та їх креативному мисленню

Приємно усвідомлювати, що за цей час значно зросло наше “Коло підтримки“. Нам вдалося утворити теплу спільноту, де люди знайомилися між собою, знаходили друзів, позбавлялися щоденних турбот та розслаблялися.

Більше про проєкт, його місію, зв’язок із запуском Простору відновлення “ГАРТ”, а також коментарі учасниць заходів та активностей – у сюжеті від наших партнерів з Експерт-КР. Приємного перегляду!
Публікація підготовлена за фінансової підтримки The German Marshall Fund of the United States. Її зміст є виключною відповідальністю Об’єднання Відповідальних Громадян і не обов’язково відображає позицію Німецького фонду Маршалла.