У важкі часи ми маємо гуртуватись, а не залишитись наодинці. Підтримаємо один одного! Всі, хто цього потребує, може отримати безоплатно психологічну і юридичну підтримку у Кривому Розі. Якщо вам потрібна допомога, або ви знаєте, кому; перший крок перейти за посиланням і заповнити заявку. Також просимо долучитись і допомогти у розповсюдженні. Гуртуємось!

Для кого?
– Ветерани та ветеранки російсько-української війни
– Члени сімей ветеранів/-ок
– Внутрішньо переміщені особи (ВПО)
– Мешканці міста Кривого Рогу

Що передбачається?
Індивідуальні психологічні консультації дають змогу краще зрозуміти себе, свої стани та переживання, впоратися з тривожними думками, давати раду негативним емоціям, вийти зі стану апатії тощо. Формат – офлайн у м. Кривому Розі.
Юридичні консультації надаються у сферах захисту прав громадян, зокрема щодо аспектів військової служби, компенсації за майно, що було пошкоджене або знищене внаслідок бойових дій, працевлаштування та трудового стажу, соціальних виплат, сфери ЖКГ, фінансових та банківських питань.
Зареєструватися

Не лишаймо вирішення проблем “на потім”. Нумо дбати про себе. Чекаємо на вас.

Проєкт здійснюється за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні та USG Exchange Programs Alumni – Ukraine. Погляди учасників заходів не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.