Так, ми знаємо, що у будівлі, де має відкритися Простір відновлення, триває ремонт. Ми із радістю ділимося з вами новими віхами, що наближають фініш реконструкції. Окрім того, багато хто із вас відвідував творчі заходи на локації й помітив позитивні зміни за останні місяці.

І так, ми розуміємо, що відкладати не варто. Людей, що потребують відновлення, допомоги у поверненні до нормального життя, стає дедалі більше на третьому році великої війни.

Отже, як і було обіцяно, ми розпочинаємо надавати послуги із:
– Фізичного відновлення
– Психологічного відновлення

Під кожен із напрямків зібрана потужна команда. Фахівці мають відповідну освіту, великий досвід роботи, перевірялися багато місяців, працюючи над дотичними проєктами.

Більш детальні описи можливостей і перші реєстрації відкриємо вже найближчими днями. Просимо слідкувати за оновленнями на наших сторінках.

Тимчасова “база” Простору відновлення – в Покровському районі, на 44-му кварталі. Як тільки наші старанні проєктанти й будівельники завершать свою працю й перетворять основну споруду на “лялечку”, здійснимо великий переїзд.

ГАРТ живе, дихає і готовий постати у повний зріст. Працюємо для вас.

Проєкт “Простір відновлення людей, які постраждали від війни в Україні «ГАРТ»” фінансується фінансується  Представництвом Європейського союзу в Україні